neobičan spasitelj

Beskućnik pomogao pri porođaju i spasio novorođenče

fetus
Arhiva VL
18.10.2012.
u 07:53

Trudinica u Oklahoma Cityju nije stigla do bolnice već je bebu porodila u automobilu. Međutim, došlo je do komplikacija. Pupčana vrpca omotala se bebi oko vrata i nije disala

Beskućnik u Oklahoma Cityju pomogao je pri porođaju i spasio novorođenče, javlja Huffington Post. Naime, trudnicu Keaton Mason uhvatili su trudovi četiri tjedan prije termina. Sa svojim zaručnikom krenula je prema bolnici, međutim do nje nije stigla. Rodila je kćer u bijeloj Hondi na stajalištu kamiona u Oklahoma Cityju. Međutim, nije sve prošlo u najboljem redu. Tijekom porođaja pupčana vrpca omotala se oko vrata djeteta sprečavajući dotok kisika.

- Gospođa je urlala ' Moja beba, moja beba je plava... ne diše' - kazala je prolaznica za News 9, a prenosi Huffington Post. Tada je uskočio neobičan spasitelj- beskućnik koji se predstavio kao Gary Wilson. Oslobodio je bebin vrat pupčane vrpce, zavezao pupkovinu te masirao leđa bebe dok nije počela samostalno disati.

Beskućnik je pokazao iznimnu smirenost dok je telefonski razgovarao s djelatnikom službe 911 koji mu je govorio kako će najbolje prerezati pupčanu vrpcu.

- Sve je učinio savršeno dobro - kazala je bolničarka koja je došla na mjesto događaja.

Wilson je djelatnicima stajališta za kamione ispričao da je iz Montane te da putuje za Jacksonville na Floridi. Prihvatio je topli obrok i njihovu ponudu da prespava na toplom te je iduće jutro nestao.

>> Nije znala da je trudna - britanska vojnikinja rodila u Afganistanu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije