ČAPLJINA-DINAMO 0:2

Beqiraj i Čop zabili Čaplini za završetak priprema Dinama

'17.11.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 16. kolo, Dinamo Zagreb - NK Zadar. Fatos Beqiraj.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
03.02.2013.
u 13:04

Dinamo je u Čapljini pobijedio u prijateljskoj utakmici HNK Čapljinu 2:0 pogocima Fatosa Beqiraja i Duje Čopa. Bio je to posljednji prijateljski susret plavih prije početka prvenstva.

Modri su istrčali u kombiniranom sastavu pa su se iza isturenog Beqiraja na krilima našli mladići Brodić i Kolar te Brozović i Husejinović u sredini. Ivan Tomečak je dobio čast na desnoj ruci nositi kapetansku traku Dinama. U drugom dijelu kapetansku traku nosio je Šime Vrsaljko.

U 13. minuti izravno iz slobodnjaka prijetio Beqiraj, a par minuta kasnije isti igrač je bio malo prekratak na centaršut Pivarića. Aktivan je na lijevoj strani bio i mladi Kolar koji je nekoliko puta lijepo prošao, a minutu prije odmora sam udarcem završio akciju, no nije bilo veće opasnosti za domaćeg vratara.

Vrsaljko je u 72. minuti lijepu akciju završio preciznim centaršutom za Krstanovića, njegov udarac glavom Perić brani, ali Beqiraj je spreman i odbijanac posprema u mrežu ua 1:0, a konačan rezultat postavio je Duje Čop.

Kruno Jurčić odmarao je većinu glavnih igrača, poput Ivana Kelave, Josipa Šimunića, Alena Halilovića, Zvonka Pamića, Jerka Leke, Sammira i Ante Rukavine, stoji u izvještaju utakmice na Dinamovim službenim stranicama.

Nakon utakmice plavi su krenuli prema Zagrebu, čime su službeno okončali pripreme u Beleku i Međugorju.

- Možemo biti zadovoljni kako su igrači reagirali u ovoj posljednjoj utakmici prije povratka u Zagreb i nastavka prvenstva. Iskoristili smo utakmicu kako bismo dali minutažu onim igračima koji nisu toliko igrali i bilo je dobrih faza - rekao je Kruno Jurčić.

Igra?

- Sigurno da odlaskom Kovačića i ne igranjem Sammira igra nije bila toliko tečna, no nadoknadili smo to dodatnom agresivnošću, - zaključio je Jurčić.

Hajduk je remizirao sa Zrinjskim 1:1 (Giga 57', Milićević 88'.

Čapljina - Dinamo 0:2 (0:0)

Dinamo: Mitrović (od 46. Zelenika) - Tomečak (od 46. Vrsaljko), Šimunović, Čalušić, Pivarić (od 68. Čop) - Ademi - Brodić (od 46. Ibanez), Husejinović, Brozović, Kolar (od 62. Krstanović) - Beqiraj

Strijelci: 0:1 Beqiraj (72.), 0:2 Čop (88.)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?