FOTKA KAO DOKAZ

Beogradski Alo!: Imamo potvrdu da je Sammir bio u Beogradu

Trening hrvatske nogometne reprezentacije (1)
Marko Lukunić/Pixsell
30.01.2013.
u 09:10

Za Brazilca su u Beogradu zaključili da pristojan i kulturan mladić te da je pio samo vodu dok su djevojke u njegovu društvu pile šampanjac

Nakon demantija Dinamova prvotimca i hrvatskog reprezentativca Sammira da je zadnjih dana uopće boravio u Beogradu, a samim time i da nije bio na izlasku i cajkama, dnevni list Alo, koji je i objavio prvu informaciju o tome, ponovno se javio. U današnjem tekst Alo prenosi i riječi glasnogovornice kluba Sinema Tijane Stojiljković koja je potvrdila da je Sammir ipak boravio u tom klubu. Ona je za njega rekla da pristojan i kulturan dečko, da je pio samo vodu dok su djevojke u njegovu društvu pile šampanjac.

Navodi se i da je na početku te večeri Sammir imao i manjih neugodnosti s obzirom na to da nije mogao pristupiti VIP dijelu kluba jer ga nitko nije prepoznao. Međutim, ubrzo se ipak našao u dijelu rezerviranom za poznate osobe. Uz već objavljenu fotografiju uz tekst je priložena još jedna fotografija koja, kako tvrde, dokazuje da je Sammir ipak bio u Sinemi. List navodi da su se pored Sammira te večeri u ovom beogradskom klubu našli i bivši reprezentativac BiH Elvir Bolić, makedonska manekenka Aleksandra Nakova kao i brojne zvijezde iz bivših republika Jugoslavije. U posebno izdvojenom okviru list podsjeća i na kratku Sammirovu biografiju navodeći da on za Dinamo nastupa od 2007. godine, da je jesenas postao reprezentativac Hrvatske ali i da mu je jednom prilikom u krvi izmjereno 2,17 promila alkohola.

U svome statusu na Facebook-profilu Sammir demantira da je uopće zadnjih dana dolazio u Beograd. Napisao je da je u Beogradu, uz dozvolu kluba, boravio prije tri mjeseca kada je zbog ozljede tetive posjetio čuvenu liječnicu Mariju gdje je odlazio i na terapije.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije