Boks

Beljo: Bio sam ljut. Za promjenu protivnika saznao sam na vaganju

Damir Beljo
29.10.2012.
u 10:40

Prema Belji su organizatori bili nekorektni. Kazali su mu za izmjenu protivnika tek pred sami početak njegovog meča

Mostarski boksač Damir Beljo uspješno je ušao u profesionalne vode. U svom profi-debiju odrađenom u Beogradu, savladao je srbijanskog borca Rokija Jovanovića, klasičnim nokautom sredinom druge runde.

Beljo je prvotno u ring trebao ući s Bugarinom Nikolajem Ermenkom, no on je u posljednji tren otkazao sudjelovanje pa su organizatori Mostarcu za protivnika dodijelili Jovanovića, boksača bez poraza, koji već nekoliko godina karijeru gradi u Njemačkoj.

- Bio sam ljut, jer organizatori meča su mi tek na vaganju prije meča priopćili kako mi je protivnik promijenjen. Umjesto Bugarina sam dobio domaćeg boksača koji ima pet pobjeda iz pet profi mečeva. Valjda se organizatorima ukazala mogućnost da jeftinije prođu i umjesto Bugarina u vatru gurnu domaćeg borca. Trebao sam biti borba večeri, ali sam umjesto toga radio prvi meč u profi konkurenciji - kazao je Damir Beljo.

Ipak, pobjedu je ostvario sredinom druge runde.

- Uzdrmao sam ga već u prvoj rundi i on je imao jedno brojanje na nogama. U drugoj rundi sam ga bacio na pod. Nikad ne bih izbjegao meč protiv bilo koga, ali ova zavrzlama mi je samo dala još više motiva - dodao je Beljo. U revijalnom programu nastupio je još jedan Mostarac, Adrian Knežević. Mladi boksač odradio je amaterski meč s domaćim boksačem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije