Naslov sve dalje

Bayernu samo remi s Mainzom kod kuće, u igri ih još drži tek teorija

Borussia Bayern (1)
Pixsell/AFP/Reuters
14.04.2012.
u 20:25

Ivica Olić započeo je susret s Mainzom od prve minute, a na terenu je bio do 61., a Danijel Pranjić nije ulazio u igru.

Vjerojatno uzdrmani porazom u derbiju od dortmundske Borussije, nogometaši münchenskog Bayerna u 31. su kolu njemačke nogometne lige odigrali mršavih 0:0 na domaćem terenu protiv Mainza. Ovom je rezultatu, također, vjerojatno kumovala i pobjeda Borussije u derbiju protiv Schalkea, kojom je aktualni prvak Bavarcima pobjegao na devet bodova uoči njihove utakmice.

Trener domaćih Jupp Heynckes, za promjenu je odlučio dati povjerenje našem Ivici Oliću, a Marija Gomeza ostavio je na klupi. No, tako je bilo do 61. minute, kad je najboljeg strijelca svoje momčadi gurnuo u igru, a Olića izvadio van. Drugi Hrvat u Bayernu, Danijel Pranjić susret je odgledao s klupe.

Sa bodom protiv Mainza Bayernov zaostatak u odnosu na vodeću Borussiju povećao se na osam bodova tri kola prije kraja pa je aktualnom prvaku, zbog boljeg omjera u međusobnim susretima s Bavarcima (dvije pobjede), u idućem kolu dovoljan bod protiv imenjaka iz Mönchengladbacha na domaćem terenu kako bi obranili naslov njemačkog prvaka.

Poredak: Borussia Dortmund 72, Bayern 64, Schalke 57, Borussia M. 53 (-1)...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?