zločin na marjanu

Bauštelac Edi M. zaklao Selenu, njegova obitelj znala da je ubojica

'Selena_Margarit_Graciano_Ma'
''
03.10.2012.
u 08:03

Navodno je riječ o pomoćnom građevinskom radniku, bauštelcu iz kvarta Smrdečac, koji je na Marjanu presreo Meksikanku te ju je odvukao do jame gdje joj je kuhinjskim nožem prerezao vrat.

Neslužbeno smo doznali da je ubojica Selene Margarit Graciano Macedo (31) Splićanin Edi M. (28).

Navodno je riječ o pomoćnom građevinskom radniku, bauštelcu iz kvarta Smrdečac, koji je na Marjanu presreo Meksikanku te ju je odvukao do jame gdje joj je kuhinjskim nožem prerezao vrat. Zašto je tako brutalno ubio djevojku nije poznato.

Kako navodi policija, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je uhićeni u park šumi Marjan presreo Selenu kojoj je samoljepljivom trakom vezao ruke i usta te je odnio na skrivenu lokaciju. Tamo ju je djelomično razodjenuo te joj kuhinjskim nožem zadao reznu ranu na vratu od čega je Selena iskrvarila. Nakon toga je mrtvo tijelo prekrio zemljom i granama, a njene osobne stvari, nož kojim je počinio ubojstvo te sportsku majicu ubacio je u svoj ruksak kojeg je odbacio nedaleko od mjesta događaja, a koji je naknadno pronađen prilikom pretrage terena.

Edija M. u petak je policiji prijavila njegova susjeda. Ubojica je navodno posjedova dres AC Milana kakav je pronađen u blizini tijela. Natpis na leđima REKSI nije bio njagov nadimak, kako se u početku pretpostavljalo u medijima, već je riječ o imenu njegova psa. Kako se pretpostavlja, obitelj Edija M. je znala da je on ubojica od ternutka kada je policija u medijima objavila sporni dres. Dakle, nekih mjesec danas su živjeli sa spoznajom da je njihov sin i brat ubojica, ali nisu ništa prijavili policiji.

Edi M. inače je već prijavljivan zbog dva imovinska kaznena djela, a policija je nakon prijave susjede uzela njegov DNK i otisak prstiju koji su se, neslužbeno doznajemo, poklopili s tragovina nađenim na mjestu samog zločina.

Motiv stravičnog zločina zasad je ostao nepoznat. Edi M. navodno je uredan i pristojan mladić koji nikada nije imao nasilne ispade. Kako smo doznali i policajci koji su priveli na obradu ostali su iznenađeni njegovom pojavom je se smatralo da je ubojica psihički rastrojena osoba koja bi mogla biti beskućnik ili neki "klošar".

Podsjetimo, Selena je nakon četiri dana potrage pronađena mrtva na splitskom Marjanu. Bila je zakopana na dubini od pola metra, a ubojica joj je prerezao vrat nožem. Policija je obavila nekoliko stotina obavijesnih razgovora, a u ruksaku pronađenom na Marjanu, 20-ak metara od njezina tijela, bio je dres NK Milana s nadimkom na leđima, krvavi nož, selotejp, dva sendviča, fotoaparat...

>>Nova verzija zločina: Meksikanku Selenu ritualno ubili sotonisti?!

>>'Ili ubojica nije pametan ili se pojavio netko tko ga je kopirao'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?