NOGOMET

Barca došla na šest bodova, Realu četiri crvena kartona!

\'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho (R) speaks with Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) during the Champions League group D football match between Real Madrid and Olymp
AFP
22.03.2012.
u 00:12

Novi Realov posrtaj bit će veliki poticaj za Barcelonu koja predvođena ovako raspoloženim Messijem (54 gola u samo 45 utakmica)

Drama je bila u utakmici Villarreala i madridskog Reala (1:1). Devet utakmica prije kraja prvenstva Barcelona zaostaje šest bodova. A na utakmici je sudac podijelio čak 11 žutih i dva crvena kartona. Isključeni su i Jose Mourinho i jedan od njegovih pomoćnika. Real je u 62. poveo preko Ronalda, a iz slobodnjaka je u 83. poravnao Senna.

Novi Realov posrtaj bit će veliki poticaj za Barcelonu koja predvođena ovako raspoloženim Messijem (54 gola u samo 45 utakmica)!

 - Messi je nogometni Michael Jordan! Malo je sportaša dominiralo u svojim sportovima poput njih dvojice - rekao je Guardiola.

Dejan Lovren s Lyonom je u Parizu izborio polufinale Francuskog kupa. Igrao je cijeli susret i zaradio žuti karton u 3:1 pobjedi nad PSG-om. A Montpellier, drugoplasiranu momčad francuskog prvenstva, iz kupa je izbacio trećeligaš Gazelec Ajaccio koji je slavio s 1:0!

U finalu talijanskog kupa igrat će Juventus i Napoli koji je sinoć nadoknadio 1:2 poraz iz prve utakmice protiv Siene. U Napulju su slavili s 2:0 (Vergassola 10. i Cavani 30. minuta).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije