Banja Luka

Bankarica izigrala jamca pa prijetila sutkinji

sud
VL FOTO
10.03.2012.
u 13:01

Ljubinka Grbić, bankarska službenica iz Banje Luke, zaprijetila da će “polomiti” sutkinju Građanskog odjela Osnovnog suda

Ljubinka Grbić, bankarska službenica iz Banje Luke, jučer je zaprijetila da će “polomiti” sutkinju Osnovnog suda zbog toga što je donijela presudu prema kojoj bankarica svome jamcu mora isplatiti dug za kredit, koji je on uredno vratio umjesto nje!

Vladimir Jurišić, glasnogovonik Osnovnog suda u Banjoj Luci, potvrdio je samo da su prijetnje upućene sutkinji Građanskog odjela, ali njen identitet nije želio otkriti.

- Prijetnje su uzete ozbiljno, zbog čega je cijeli slučaj prijavljen policiji. Motiv je bila presuda koju je ta sutkinja donijela u imovinsko-pravnoj parnici koja se protiv prijavljene vodila pred ovim sudom. Naime, tu gospođu tužio je jamac i kada je izgubila parnicu prijavljena je u prostorijama suda počela vikati na sutkinju i prijetiti da će je polomiti, rekao je Jurišić.

Detalje parnice nije mogao komentirati, ali je pojasnio da je sud u tome predmetu donio rješenje po kojem osumnjičena bankarica Grbić mora vratiti dug jamcu. Njega je prethodno očito prevarila. Ukoliko nema novca za isplatu, dug se može podmiriti i imovinom koju posjeduje. To će zasigurno biti ohrabrenje brojnim prevarenim jamcima. Statistika kaže da ih se posljednjih kriznih godina, nakon što se više nisu imali kome potužiti, ubilo njih čak 200 u čitavoj BiH. Konačno, pojavio se netko tko je stao na njihovu stranu. Službenog priopćenja o ovom događaju nije bilo, a tek se moglo čuti da se vodi istraga okarakterizirana kao “ugrožavanje sigurnosti”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?