Ibanezu stigla čestitka iz Benfice "vidimo se u LP!"

Badelj: Bila bi šteta sad otići...

Dinamo Malmo (1)
Pixsell
18.08.2011.
u 09:05

- Sammir je bio za ocjenu 11, pokazao je kakav je velemajstor - rekao je Bećo.

Plavi junaci izlazili su iz svlačionice s blaženim osmjesima sreće, a najveći je imao strijelac posljednjeg gola, koji vjerojatno odvodi Dinamo u Ligu prvaka...

- Nije još gotovo! Posvećujem gol svim navijačima koji su danas došli. Što reći o Sammiru! Pokazao je kakav je majstor. Da li bi mu dao desetku? S obzirom da sam mu suigrač, može i jedanaest!

Luis Ibanez je kao iz topa izvalio:

- Atmosfera? Prejebena! Svaka čast navijačima, ali i ljudima u klubu za sve što su učinili. Kad sam na početku čuo himnu Lige prvaka koža mi se naježila... Trener nam je u poluvremenu rekao da igramo smireno, kao u ligi, da jurimo naprijed, bio nam je to strašan motiv. Obećao sam da ću posvetiti gol Matei, ali dobra je i asistencija.

Jedina mrlja je pogodak gostiju...

- Krivac sam, priznajem! Nisam vidio igrača iza sebe.

Još u svlačionici sletjela mu je poruka iz Benfice.

- Prijatelj Nicolas Gaitan poslao je SMS čestitku "nadam se da se vidimo u Ligi prvaka!"

Milan Badelj bobanovski je kontrolirao loptu i momčad. U Maksimiru još samo nije skočio na policajca i doživio Ligu prvaka...

- Liga prvaka, pa Italija? Ha, pustimo te hipotetske stvari, ali, priznajem, bila bi stvarno šteta otići prije tih šest utakmica.

Kao kapetan se okrenuo momčadi.

- Priznajem, odrasli smo. Bilo je situacija u prošlosti kad bi potonuli nakon 1:1. Ali, eto, ni večeras ni protiv Helsinkija nismo dopustili da nas gol uzdrma. Je, u glavi su nam još i Koper i Hajduk, znali smo ispuštati velike prednosti i zato se nećemo opuštati. Prodavali smo im pete. Ha, malo smo se opustili.

Najmlađi dinamovac Mateo Kovačić veći dio utakmice je s klupe s divljenjem promatrao Sammirove majstorije, a onda je ušao i pokazao dio svog talenta.

- Fenomenalno, sve, i mi i publika. Znam da će Sammir ubrzo otići, a ja sam spreman od njega preuzeti desetku. Draga mi je i moja osmica, ali neću odbiti desetku - zaključio je Mateo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije