OPTUŽENIČKA KLUPA

Arap počastio Mostarca koji ga je potom orobio

\'policija1\'
Pixsell
02.02.2011.
u 08:19

Ushićeni Jamal je Amelu Toporanu prethodno čak i dao 50 maraka kako bi i on mogao također igrati igre na sreću

Budući da je višestruki počinitelj pet različitih kaznenih djela, sudac za prethodni postupak Županijskog suda Mostar Mladen Jurišić je Amelu Toporanu (27) odredio jednomjesečni pritvor jer je, sumnja se, zajedno sa sugrađaninom Edinom Hindićem (32) počinio razbojstvo. Naime, kako smo pisali, oni su petak u 18.30 sati na Trgu Musala, po prethodnom dogovoru, ušli u objekt Villa Park za Arapom Omarom Issa Jamalom, državljaninom SAD-a, do njegova iznajmljenog apartmana, gdje je prvoosumnjičeni Amel Toporan s uperenim pištoljem u njega tražio da preda novac koji je osvojio na igrama za sreću.

Bojeći se za vlastiti život, Jamal mu je i predao 3000 maraka. Prema navodima iz kaznene prijave, osumnjičeni Toporan i Hindić su toga dana izvjesno vrijeme proveli s Omarom Issa Jamalom u poslovnici Lutrije BiH, pa su tako i znali da je Jamal osvojio veći iznos novca na automatu za igre na sreću.

Iz Tužiteljstva se navodi kako je ushićeni Jamal prvoosumnjičenom Amelu Toporanu tom prilikom čak i dao 50 maraka kako bi i on mogao također igrati igre na sreću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?