VEČERNJAKOV PEČAT

Antonela odabra la brata za suputnika u Rim, Asiz i Padovu

Rim
25.03.2013.
u 10:19

Dobitnica je odlučivala između brata i mame, na kraju se odlučila za prvi prijedlog

Ukupno osam svojih čitatelja Večernji list je ove godine nagradio za glasovanje za Osobu godine u izboru Večernjakova pečata. Kako smo već objavili, prvu nagradu je osvojila Antonela Lujanović iz Guče Gore. Ovu mladu djevojku, studenticu na Sveučilištu u Mostaru, jučer smo zatekli u gradu na Neretvi. - Upravo sam pročitala da sam dobitnica glavne nagrade. Ne mogu vjerovati da sam dobila nagradno putovanje - govori nam na početku razgovora oduševljena Antonela kada su joj prijatelji počeli čestitati nagradu, Antonela je mislila kako se radi o šali. Tek poslije našeg poziva i nakon što je vidjela naslovu u novinama, shvatila je kako je upravo ona dobila prvu nagradu ove godine. - Nisam znala hoće li sa mnom ići mama ili brat. Ipak, mami istječe valjanost dokumenata, odlučila sam da sa mnom ide brat - govori nam naša dobitnica. Ona će sedam dana provesti na putovanju Italijom, a posjetit će Rim, Asiz i Padovu. Sponzor putovanja je agencija G-tour i njezin vlasnik Davor Ljubić. Osim glavne nagrade, izvučeno je još sedam osoba koje će dobiti darove Večernjeg lista.

- Hvala vam puno na nagradi. Ovo je prvi put da sam na ovaj način sudjelovao u Večernjakovu pečatu, a kupon sam izrezao iz hrvatskog izdanja Večernjaka. Želim vam puno sreće u ovom projektu u budućnosti - rekao nam je jučer u telefonskom razgovoru Ivica Šimunić iz Poreča kojeg smo obavijestili o nagradi. Obitelj Kljajo jedini je ovogodišnji dobitnik nagrade iz Mostara. - Da, pročitali smo u novinama da smo dobili nagradu. Svaki dan čitamo Večernji list, i to ćemo činiti i dalje - rekli su nam tijekom jučerašnjeg razgovora članovi obitelji Kljajo. Svi dobitnici nagrada Večernjeg lista bi trebali uskoro dobiti svoje nagrade na kućne adrese. Inače, zbog velikih obveza tijekom same organizacije Večernjakova pečata, ove godine nismo toliko medijski eksponirali priču o nagrađivanju naših čitatelja. To niti u kojem slučaju nije značilo kako smo zaboravili pripremiti nagrade za one koji su svojim glasovima sudjelovali u izboru Osobe godine u BiH. Nadamo se kako ćete i iduće godine sudjelovati u Večernjakovu pečatu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?