general na koncertu

Ante Gotovina: Obožavam Intrade, oni su moja klapa!

intrade (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
08.12.2012.
u 08:00

– Svake je godine sve bolje, ali sada opet želim u Lisinski i promijenio bih malo program. Htio bih ispuniti obećanje našim fanovima i dva dana zaredom pjevati u Lisinskom – kaže Bralić.

Spektakl ispunjen emocijama ponudila je preksinoć klapa Intrade napunjenom Domu sportova u kojemu su, među ostalima, uživali i naši generali Ante Gotovina i Mladen Markač.

Turneja po Americi

– Oduvijek ih volim, od djetinjstva. Dolazim iz tih krajeva. Ne znam pjevati, a ako i zapjevam, to loše zvuči. Ali znam slušati. Veličanstvena je ovo večer bila, obožavam ih, to je moja klapa – rekao je Ante Gotovina.

Ni Tomislav Bralić nije skrivao zadovoljstvo. Redom su mu prilazili i govorili da je to jedan od najboljih koncerta klape Intrade, ako ne i najbolji. Nije se, našalio se, nakon ispunjene Arene i Doma sportova, “pretplatio” na najveće hrvatske dvorane.

– Svake je godine sve bolje, ali sada opet želim u Lisinski i promijenio bih malo program. Htio bih ispuniti obećanje našim fanovima i dva dana zaredom pjevati u Lisinskom – kaže Bralić i zvuči kao da nakon silnog uspjeha i velikih dvorana čezne za intimnijom atmosferom. Svirali su po velikim prostorima, u listopadu je klapa Intrade napunila dvoranu u Torontu, a pred njima je, nakon Uskrsa, i pet velikih nastupa u Americi.

Nova godina u Dubrovniku

Zato se Bralić posebno raduje Božiću i kratkoj stanci od nastupa, kada će se napokon obitelj okupiti i blagdane provesti zajedno.

– Božić je dan kada smo svi doma, u Zadru i zaista okrenuti jedni drugima. No već za Novu godinu je drukčije. Radna je, sviramo u Dubrovniku – kaže.

Na mladi par koji se zaručio na njegovu koncertu gleda blagonaklono i želi im puno sreće. Nije, priznaje, ovo prva prošnja na nastupu klape Intrade. Ipak, najemotivniji trenutak večeri bio mu je dok je s pozornice pjevao “Croatio, iz duše te ljubim” vidjeti svoja dva sina, Vicu (16) i Lovru (13) kako u publici pjevaju i plješću.

– E, to me stislo. Žao mi je što cijela obitelj nije mogla doći – kaže.

Nakon koncerta ruku su im stegnuli i sami generali.

– Ante Gotovina sedam je godina nevin proveo u zatvoru. Rekao mi je da je, kad mu je bilo najteže, slušao naše pjesme. I Biserka Petrović priznala je da je prvi put, od Draženove smrti, zapjevala na koncertu. Divne su to riječi, eto to me se silno dojmilo – otkriva Bralić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije