tragedija u angoli

Angola: Vraćajući se s utakmice u nesreći poginula 23 navijača

'The wreckage of a bus is seen after it crashed inside a motorway tunnel in Sierre, in the Swiss canton of Valais on March 14, 2012. Twenty-eight people, including 22 children, returning from a skiing
Reuters/Pixsell
06.08.2012.
u 09:01

Mjesto gdje se dogodila nesreća jako je opasno, a vozač je bio mlad i vjerojatno je brzo vozio – rekao je predsjednik nogometnog kluba Bento Kangamba

Čak 23 navijača nogometnog kluba Kabuscorp iz Angole poginula su u prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na cesti prema Luandi, a njih 29 je ozlijeđeno, javlja Reuters.

Navijači su se vraćali s utakmice kada se autobus prevrnuo. Nesreća se dogodila u provinciji Kwanza Sul, a nogometni klub Kabuscorp gostovao je u Libolu koji je udaljen oko 600 kilometara od glavnog grada Luande.

– Tužan sam i izvan sebe. Mjesto gdje se dogodila nesreća jako je opasno, a vozač je bio mlad i vjerojatno je brzo vozio – rekao je predsjednik nogometnog kluba Bento Kangamba. Rekao je kako će tijela poginulih biti prevezena u Luandu, a ozlijeđeni su zbrinuti u bolnicama u provinciji Kwanza Norte.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?