najava

Zovko u Splitu o Novom europskom Bauhausu i održivom turizmu

Zovko u Splitu o Novom europskom Bauhausu i održivom turizmu
13.06.2022.
u 14:47
Zovko će govoriti o poveznici NEB-a i turizma, kao i ostalim mogućnostima koje ova inicijativa pruža Republici Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

Zastupnica u Europskom parlamentu i članica Odbora za kulturu i obrazovanje Željana Zovko sudjelovat će u utorak, 14. lipnja u Splitu na panelu Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj o održivom turizmu.

Na konferenciji će još sudjelovati ravnatelj Uprave za održivi razvoj i konkurentnost turističke destinacije u Ministarstvu turizma i sporta RH Slavko Štefičar, predsjednik Županijske komore HGK Split Joze Tomaš te prof. Lidija Petrić sa splitskog Ekonomskog fakulteta.

Sudionici panela će raspravljati o europskim inicijativama u području održivog turizma, s naglaskom na ulaganja u vezi s digitalnom i zelenom tranzicijom. Kao izvjestiteljica Kluba zastupnika EPP-a za Novi europski Bauhaus, Zovko će govoriti o poveznici NEB-a i turizma, kao i ostalim mogućnostima koje ova inicijativa pruža Republici Hrvatskoj, osobito u vezi s primjenom Novog europskog Bauhausa na obnovu potresom pogođenih područja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.