MOSTAR

Završen peti susret Napretkovog tečaja copywritinga

Završen peti susret Napretkovog tečaja copywritinga
25.09.2020.
u 09:27
Pogledaj originalni članak

Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata, u organizaciji HKD Napredak Glavne podružnice Mostar, a pod vodstvom Marka Sutona, diplomiranog novinara i profesionalnog SEO copywritera, imao je svoj peti susret sinoć, u četvrtak, 24.9.2020. u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Na petom predavanju, polaznici Napretkovog besplatnog tečaja copywritinga, upoznali su se s postavljanjem pravilne strukture teksta za objavljivanje u elektronskom obliku te s formulom za pisanje FAB, što je skraćenica za: Features (Značajke), Advantages (Prednosti) i Benefits (Korist) te je idealna kao formula za pisanje kratkih, informativnih tekstova, uglavnom u vidu objava za društvene mreže.

Polaznici su tijekom predavanja uspješno apsolvirali ovu formulu za pisanje kroz praktičnu vježbu pisanja nekoliko objava za društvene mreže. 

Osim vježbe tijekom predavanja, svaki polaznik je, također, predstavio svoj PR tekst u vidu vijesti ili najave, što je bio zadatak s četvrtog predavanja Napretkovog tečaja copywritinga. 

Šesti susret ovog besplatnog tečaja zakazan je za ponedjeljak, 28.9.2020., u 19 sati, u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru, a na tom predavanju polaznici će svoje do sada stečeno znanje iz područja copywritinga obogatiti za upoznavanje sa scarcity pristupom, kao posebnom psihološkom tehnikom koja se koristi u pisanju sadržaja iz područja copywritinga.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.