Morao napustiti BiH

Vehabijski 'mecena' deportiran nakon što je tukao ženu

Foto: screenshot/youtube
Vehabijski 'mecena' deportiran nakon što je tukao ženu
05.09.2014.
u 08:54
Deportirani Yousef Dawud Ismail Ghazal pozivao se na pravila u Kuvajtu da, kad on udari ženu, i žena njega, nije nasilje u obitelji
Pogledaj originalni članak

Inspektori Službe za poslove sa strancima sinoć su sa Sarajevskog aerodroma deportirali državljanina Jordana Y.D.I.G. na osnovu infomacija obavještajno-sigurnosnih agencija BiH prema kojima je riječ o osobi koja pruža financijsku podršku određenom broju radikalnog selefijskog pokreta u BiH odnosno aktivnostima koje bi mogle narušiti sigurnost naše zemlje, priopćeno je iz Službe za poslove sa strancima, prenosi Fena. 

A radi se Yousefu Dawudu Ismailu Ghazalu povezanim s osobama iz mreže međunarodnog terorizma. Riječ je o jordanskom državljaninu koji je tijekom rata boravio u BiH i tu ima obitelj. 
Uz mjeru protjerivanja izrečena mu je i zabrana ulaska u BiH u trajanju od dvije godine.  Policija ga je privela u Crkvicama nakon što ga je supruga Erdumana prijavila zbog nasilja u obitelji. Policajci su od njega uzeli i izjavu na okolnosti njegovog boravišnog statusa u BiH. Gazal je ispričao da je dugo u braku sa bh. državljankom, da ima petero djece, ali da nikada nije uspio riješiti boravišni status. Pozivao se na pravila u Kuvajtu da, kad on udari ženu, i žena njega, nije nasilje u obitelji. Pošto nije mogao regulirati svoj status u BiH, osnovao je firmu "Ghazal" u Zenici, na ime supruge. Na računu tvrtke nalazilo se pola milijuna maraka, objavio je Avaz.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Draža
Draža
12:11 05.09.2014.

Pustit ih na slobodu, oni su godinama negovano Hrvatsko cvijece.

BO
Bosnjak
18:08 05.09.2014.

Pa sto onda ne izvjestavate detaljno ako vec ? Nije ni bio u BiH jer ga je BiH protjerala i niti je mogao dobiti vizu za BiH vec poodavno ali mu je tu uslugu ucinila Republika Hrvatska pa mu je izdala vizu na sedam dana i naravno po dolasku u Hr je presao u BiH...Sto hocu da kazem, ovo je neki poznati scenarij a la Tudjman iz 90tih pa se onda potura Bosnjacima, Nije to fino susjedi, niti je susjedski ! Ipak mi zivimo i zivjet cemo zajedno, jedni sa drugima i jedni pored drugih. U Bosni su vladale i jace i velike i gore sile ali narod je ostao da zivi zajedno. Hvala Bogu i razumnim ljudima.