izvršena rotacija

Valentina Rupčić preuzela funkciju predsjedatelja UO BHRT-a

Valentina Rupčić preuzela funkciju predsjedatelja UO BHRT-a
27.06.2022.
u 17:35
Rotacija je protekla u prijateljskom ozračju uz zajednicku ocjenu svih članova da je Upravni odbor u proteklih godinu dana sve odluke donosio konsenzusom, uvažavajuži prije svega profesionalne principe i interese BHRT-a.
Pogledaj originalni članak

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora BHRT-a izvršena je rotacija na funkciji predsjedatelja ovog tijela. Umjesto Rajka Radovanovića, člana UO iz reda srpskog naroda, koji je predsjedavao proteklih godinu dana, funkciju je preuzela Valentina Rupčić, član UO iz reda hrvatskog naroda. 

Rotacija je protekla u prijateljskom ozračju uz zajednicku ocjenu svih članova da je Upravni odbor u proteklih godinu dana sve odluke donosio konsenzusom, uvažavajuži prije svega profesionalne principe i interese BHRT-a, priopćeno je iz Upravnog odbora BHRT-a .

Fokus današnje sjednice bio je na daljnjem rješavanju financijske situacije, izvještajima interne revizije i potrebe ažurnije procjene poslovnih rizika.

U narednom razdoblju naglasci u radu Upravnog odbora bit će kao i do sada na finacijskoj konsolidaciji, iznalaženju trajnog rješenje za financiranje BHRT- te izradu strateških planova daljeg razvoja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.