Ekonomski fakultet

U ponedjeljak promocija jubilarnog, 25. broja lista "SEF"

U ponedjeljak promocija jubilarnog, 25. broja lista "SEF"
10.07.2020.
u 14:05
Pogledaj originalni članak

Uredništvo časopisa studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ˝SEF˝ i ove godine omogućilo je izlazak sada već jubilarnog 25. broja lista.

Sedamnaest studenata, od 1. do 5. godine, vrijedno je radilo u istraživanju, pripremi i pisanju, na čelu sa glavnim urednikom Robertom Tokićem, zamjenicom Marijom Karlović i 15 članova uredništva: Ivom Čarapinom, Nikolom Škobićem, Nikolinom Krivić, Ivom Šunjić, Mariom Zelićem, Marijom Perić, Danielom Mišković, Ilirjanom Spaći, Umihanom Mulać, Karlom Njavro, Ninom Kolobarić, Ivom Trogrlić, Marijom Šiljeg, Dorotejom Ereš i Klarom Jurič.

"Zbog trenutne situacije s pandemijom Covid-19 promocija novog lista biti će u drugačijim uvjetima nego uobičajeno. Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 13. srpnja s početkom u 12 sati putem Google Meet-a. Pola sata prije početka biti će objavljen link putem kojeg se možete pridružiti. Nadamo se da će te svojom nazočnošću uveličati ovaj događaj", priopćili su sa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.