Policijska racija u Mostaru

Tražili drogu, našli pijane maloljetnike

Foto: VL FOTO
Tražili drogu, našli pijane maloljetnike
21.12.2014.
u 10:57
Pogledaj originalni članak

Mostarska policija je preksinoć, prije kraja radnog vremena, izvršila raciju u više kafića na Starom Veležovom igralištu te na još četiri lokacije u gradu te zatekla na stotine maloljetnika u konzumaciji alkohola. Tek kod nekolicine, i to punoljetnih mladića, našli su nešto lake droge, što su i tražili.

“Protiv osam mladića podneseno je izvješće zbog konzumiranja droga, dok se dvije osobe sumnjiče za dilanje. Kod četvorice je pronađeno hladno oružje (bokseri, noževi, palice i sl.), te će nakon izvršene obrade vjerojatno svi biti pušteni”, navedeno je nakon iznenadne i preventivne racije, koja je iznenadila i slučajne prolaznike.

- Odjednom je grad bio pun policije, rotacije su bile na svakom koraku. Ulazili su u lokale te pretresali goste i legitimirali ih. Žalosno je što su tamo zatekli uglavnom maloljetnike. Tko njima toči alkohol?- pitali su se brojni Mostarci priželjkujući i češće preventivne racije.     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BU
bubili01
16:53 21.12.2014.

svaka cast policiji

CO
cope
17:33 21.12.2014.

Bolje da traze odbjegle ratne zlocince,a ne da daju izjave da su zivi (znaci znaju gdje su jer su ih oni pustili da pobjegnu) ali im nisu dostupni.