Sutra sjednica Vijeća ministara BiH

Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
20.09.2017.
u 16:05
Pogledaj originalni članak

 Vijeće ministara Bosne i Hercegovine na sjednici koje će biti održana u četvrtak, 21. rujna,   trebalo bi razmatrati Prijedlog sporazuma o suradnji između Vijeća ministara BiH i nevladinih organizacija u Bosni i Hercegovini.

Na predloženom dnevnom redu sjednice je i Nacrt osnova za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država o readmisiji osoba koje borave bez dozvola, te Nacrt odluke o ratifikaciji Nota sporazuma o financijskoj suradnji između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Savezne Republike Njemačke za 2016. 

Također, na sjednici bi trebao biti razmatran  Nacrt memoranduma o razumijevanju između Vijeća ministara BiH i Europske banke za obnovu i razvoj koji se odnosi na suradnju u pružanju podrške inicijativi za investicijsku klimu i upravljanje za Bosnu i Hercegovinu, kao i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o formiranju radne grupe za izradu procjene rizika od pranja novca i financiranja terorizma u Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.