Kakanj

Služba civilne zaštite Kakanj imala znatno povećan broj intervencija u 2015.godini

Služba civilne zaštite Kakanj imala znatno povećan broj intervencija u 2015.godini
15.12.2015.
u 16:42
Pogledaj originalni članak

Jedinice Službe civilne zaštite općine Kakanj u dosadašnjem dijelu ove godine imale su značajno povećan broj intervencija u odnosu na 2014. godinu. Prema prvim pokazateljima Profesionalna vatrogasna jedinica Kakanj je imala 196 intervencija, što je za 30 intervencija više u odnosu na raniju godinu. U 2015. godini došlo je do povećanja broja intervencija u slučajevima prometnih nesreća i požara na motornim vozilima u dvostruko većem obimu nego ranije. 

Došlo je i do povećanja broja tehničkih intervencija, otključavanje stanova, sapiranje , prijevoz vode, itd..., kao i do povećanja brojke intervencija u slučajevima zapaljenih kontejnera, guma, suhe trave i niskog raslinja kada su morali intervenirati čak 56 puta. Posebno je zabrinjavajući trend porasta intervencija u slučajevima zapaljenja kontejnera, guma i suhe trave u gradskim i prigradskim naseljima.

Tijekom 2015. godine Služba civilne zaštite općine Kakanj prikupila je ukupno 35 neeksplodiranih ubojitih sredstava, a prikupljeni su trombloni, municija za pješadijsko naoružanje, bombe, mine i druga sredstva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.