KOJI PEH!

Slomila vrat kada je kihnula, a sada se dogodilo nešto još gore

Foto: Facebook
Slomila vrat kada je kihnula, a sada se dogodilo nešto još gore
05.06.2017.
u 18:30
Monique Jeffrey iz Melbournea ležala je u krevetu kada je iznenada kihnula i slomila dva vratna kralješka. Mislila je da joj se to nikada više neće dogoditi dok istu bol nije ponovno osjetila...
Pogledaj originalni članak

Kada je prije pet godina Monique Jeffrey iz Melbournea u Australiji slomila vrat kihnuvši, mislila je da je to najgora stvar koja joj se mogla dogoditi. Monique je toga dana u ožujku 2012. godine ležala u svom krevetu. Iznenada je kihnula, nakon čega je ostala nepomično ležati s boli u vratu dok je njezina beba bila u sobi pokraj nje.

Majka je uspjela poslati samo poruku ''upomoć'' svome suprugu koji je odmah dojurio s posla i pozvao hitnu pomoć. Monique je tada 14 tjedana provela ''zakovana'' šipkama koje su njezinu kralježnicu i vratne kralješke vratile na mjesto

Misleći kako se to događa samo jednom u životu, 33-godišnja Monique šokirala se kada je istu bol osjetila u travnju ove godine. Ona je taj dan bila na poslu i osjetila je čudno propadanje pa je odmah poslala poruku suprugu, ali mislila je da nije ništa jer je nije boljelo.

No, kada je nakon sat vremena bila na sastanku s kolegama i smijala se šali jednog prijatelja, presjeklo ju je.

– Znala sam točno što se dogodilo, užasno me boljelo i s posla su nazvali hitnu pomoć. Napravili su mi CT i magnetsku rezonanciju i pokazalo se da su u pitanju ista dva kralješka kao i prošli put – ispričala je Monique. Liječnici su kazali da ništa slično nisu dosad vidjeli i dogodi li joj se to još jednom, morat će na operaciju kako bi spojili te vratne kralješke. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.