KOJI PEH!

Slomila vrat kada je kihnula, a sada se dogodilo nešto još gore

Facebook
05.06.2017.
u 18:30

Monique Jeffrey iz Melbournea ležala je u krevetu kada je iznenada kihnula i slomila dva vratna kralješka. Mislila je da joj se to nikada više neće dogoditi dok istu bol nije ponovno osjetila...

Kada je prije pet godina Monique Jeffrey iz Melbournea u Australiji slomila vrat kihnuvši, mislila je da je to najgora stvar koja joj se mogla dogoditi. Monique je toga dana u ožujku 2012. godine ležala u svom krevetu. Iznenada je kihnula, nakon čega je ostala nepomično ležati s boli u vratu dok je njezina beba bila u sobi pokraj nje.

Majka je uspjela poslati samo poruku ''upomoć'' svome suprugu koji je odmah dojurio s posla i pozvao hitnu pomoć. Monique je tada 14 tjedana provela ''zakovana'' šipkama koje su njezinu kralježnicu i vratne kralješke vratile na mjesto

Misleći kako se to događa samo jednom u životu, 33-godišnja Monique šokirala se kada je istu bol osjetila u travnju ove godine. Ona je taj dan bila na poslu i osjetila je čudno propadanje pa je odmah poslala poruku suprugu, ali mislila je da nije ništa jer je nije boljelo.

No, kada je nakon sat vremena bila na sastanku s kolegama i smijala se šali jednog prijatelja, presjeklo ju je.

– Znala sam točno što se dogodilo, užasno me boljelo i s posla su nazvali hitnu pomoć. Napravili su mi CT i magnetsku rezonanciju i pokazalo se da su u pitanju ista dva kralješka kao i prošli put – ispričala je Monique. Liječnici su kazali da ništa slično nisu dosad vidjeli i dogodi li joj se to još jednom, morat će na operaciju kako bi spojili te vratne kralješke. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?