Akcija u Mostaru

SIPA u Mostaru uhitila tri osobe, pretresi objekata i vozila

SIPA u Mostaru uhitila tri osobe, pretresi objekata i vozila
11.09.2017.
u 15:33
Osobe koje su predmet istrage, osumnjičene su da su kao organizirana kriminalna skupina, vršili krijumčarenje i prodaju veće količine opojnih droga, na području Mostara, Hercegovine i diljem BiH.
Pogledaj originalni članak

U okviru akcije koja se provodi po nalogu Tužiteljstva BiH, pripadnici SIPA-e su u Mostaru uhitili tri osumnjičene osobe.

Aktivnosti su usmjerene na otkrivanje i procesuiranje osoba osumnjičenih za organizirani kriminal i neovlašten promet opojnih droga, te se usporedo s uhićenjima vrše i pretresi objekata i vozila koja koriste osumnjičeni.

Osobe koje su predmet istrage, osumnjičene su da su duže vremensko razdoblje, kao organizirana kriminalna skupina, vršili krijumčarenje i prodaju veće količine opojnih droga, na području Mostara, Hercegovine i diljem BiH.

Nakon provedenih aktivnosti, osumnjičene osobe bit će predate postupajućoj tužiteljici, koja će nakon ispitivanja osumnjičenih, donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje mjere pritvora ili mjera zabrane i ostalim aktivnostima u skladu sa zakonom.

Tužiteljica iz Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, nalazi se na terenu gdje izravno koordinira rad policijskih djelatnika koji sudjeluju u akciji, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.