'SLUŠAJTE SVOJU DJECU'

Sastavak učenice drugog razreda rastužio je mnoge te poslao snažnu poruku svima

Foto: Facebook
Sastavak učenice drugog razreda rastužio je mnoge te poslao snažnu poruku svima
25.05.2018.
u 09:29
Učiteljica je djeci zadala da napišu sastav na temu 'izuma koji im se ne sviđa', a jedna je učenica iskreno odgovorila što mrzi u svojoj kući
Pogledaj originalni članak

Učiteljica Jen Beason iz američke savezne države Louisiane objavila je domaću zadaću koju je napisala jedna učenica drugoga razreda, a koja se zbog snažne poruke odmah proširila internetom. 

Nastavnica je djeci zadala da napišu sastavak na temu 'izuma koji im se ne sviđa', a jedna je učenica iskreno odgovorila što mrzi u svojoj kući. Riječ je, naime, o mobitelu koji njezina majka stalno koristi.

– Ne volim mobitel zato što su moji roditelji na njemu cijeli dan. Telefon je ponekad stvarno loša navika. Mrzim mamin mobitel i željela bih da ga nikad nije imala. To je izum koji ne volim – iskreno je napisala djevojčica te je još i nacrtala te prekrižila mobitel i napisala "Mrzim ga".

Učiteljica je uz ovu objavu roditeljima poručila da se 'maknu s mobitela' i da 'slušaju svoju djecu', a ova je zadaća na Facebooku podijeljena više od 250.000 puta.

Djevojčica je odraslima tako poslala jednu snažnu poruku u tri jednostavne rečenice koju bi većina ljudi trebala poslušati.

Što vi mislite, provodimo li previše vremena na pametnim telefonima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.