'SLUŠAJTE SVOJU DJECU'

Sastavak učenice drugog razreda rastužio je mnoge te poslao snažnu poruku svima

Facebook
25.05.2018.
u 09:29

Učiteljica je djeci zadala da napišu sastav na temu 'izuma koji im se ne sviđa', a jedna je učenica iskreno odgovorila što mrzi u svojoj kući

Učiteljica Jen Beason iz američke savezne države Louisiane objavila je domaću zadaću koju je napisala jedna učenica drugoga razreda, a koja se zbog snažne poruke odmah proširila internetom. 

Nastavnica je djeci zadala da napišu sastavak na temu 'izuma koji im se ne sviđa', a jedna je učenica iskreno odgovorila što mrzi u svojoj kući. Riječ je, naime, o mobitelu koji njezina majka stalno koristi.

– Ne volim mobitel zato što su moji roditelji na njemu cijeli dan. Telefon je ponekad stvarno loša navika. Mrzim mamin mobitel i željela bih da ga nikad nije imala. To je izum koji ne volim – iskreno je napisala djevojčica te je još i nacrtala te prekrižila mobitel i napisala "Mrzim ga".

Učiteljica je uz ovu objavu roditeljima poručila da se 'maknu s mobitela' i da 'slušaju svoju djecu', a ova je zadaća na Facebooku podijeljena više od 250.000 puta.

Djevojčica je odraslima tako poslala jednu snažnu poruku u tri jednostavne rečenice koju bi većina ljudi trebala poslušati.

Što vi mislite, provodimo li previše vremena na pametnim telefonima?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?