NEMA VIŠE SMRADA

Protiv neugodnog mirisa vjetrova borite se pomoću - jastuka za stolac!

Protiv neugodnog mirisa vjetrova borite se pomoću - jastuka za stolac!
16.10.2018.
u 16:20
Ako poznajete osobu koja stalno ispušta vjetrove neugodnog mirisa, možda biste mu trebali pokloniti ovo
Pogledaj originalni članak

Zaboravite na osvježivače zraka, treba vam ovaj jastuk. Shreddies je tvrtka koja se bavi proizvodnjom jastuka koji sprečavaju da se neugodan miris vjetrova širi prostorijom. Može se nabaviti u crnoj ili sivoj boji. Stoji oko 300 kuna, ali kako kažu podaci brojni kupci vrlo su zadovoljni.  

 

 

No treba podsjetiti, nedavno smo objavili da znanstvenici kažu kako je zapravo zdravo udisati vjetrove koje ispušta vaš partner jer sadrže kemikaliju koja produljuje život!  

Osim toga, ova tvrtka proizvodi donje rublje, odnosno gaćice za žene i muškarce kojima vjetrovi jako neugodno miriše, ali i traperice i pidžame. 

Materijal od kojih su proizvodi napravljeni zapravo radi tako da "zarobi" neugodan miris unutar materijala, a on onda postaje neaktivan. Ponovno se aktivira kad se navlaka stavi u perilicu za rublje i opere. Ali to vas onda više ne brine.  Istraživanja su pokazala da materijal od kojeg su napravljeni svi njihovi proizvodi mogu neutralizirati do 200 puta neugodniji smrad od prosječnog vjetra koji ispusti čovjek. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.