DRUŠTVENE MREŽE

Preko Instagrama je saznala da ima dvije sestre: 'Javila mi se i rekla da sličimo...'

Preko Instagrama je saznala da ima dvije sestre: 'Javila mi se i rekla da sličimo...'
16.01.2020.
u 19:45
16-godišnja djevojka otkrila je da ima još dvije sestre kada joj se jedna od njih javila preko društvene mreže
Pogledaj originalni članak

U indonezijskoj Gowi 16-godišnja Nabila Az-Zahra čitala je poruke na svojim društvenim mrežama u kojima joj ljudi govore kako netko koristi profil s njezinim fotografijama. Prvo je pomislila da joj je netko ukrao identitet. Ispričala je svoju priču za UNILAD.com.

"7. siječnja pogledala sam svoje poruke na Instagramu i naišla na poruku djevojke Nadye. Pitala me mislim li da sličimo, a ja sam predložila da se čujemo preko video poziva. Bila sam šokirana da mi je djevojka identična. Naizmjenično smo jedna drugoj odgovarale na pitanja o visini, težini, najdražoj boji i piću, a 90 posto odgovora bilo je isto. Nady me pitala jesmo li blizanke, a ja sam rekla da bi bila jako sretna jer bi mi se ostvario san. Odlučila sam pitati moju mamu o svemu."

 

 

Nabilini roditelji, Ramli i Johra rekli su joj da je njezina biološka majka, koja je bila jako siromašna, rodila trojke i da je ona posvojena.

"Mama mi je otkrila da sam imala samo 1,4 kilograma kada sam se rodila. Umirala sam. Bila sam i tužna i sretna istovremeno jer znam istinu. Upoznala sam Nadyu. Zahvalna sam na svojoj obitelji koja me odgojila." Djevojke sada traže treću sestru.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.