održana elektronska sjednica

Predsjedništvo HDZ BiH analiziralo proces provedbe unutarstranačkih izbora

Predsjedništvo HDZ BiH analiziralo proces provedbe unutarstranačkih izbora
28.06.2023.
u 20:59
Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH istaknuto je zadovoljstvo što je većina Općinskih i Gradskih organizacija HDZ-a BiH završilo svoje izborne aktivnosti sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora
Pogledaj originalni članak

Danas je održana treća žurna elektronska sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH na kojoj su se između ostalih tema, analizirali procesi provedbe unutarstranačkih izbora u organizacijama HDZ-a BiH.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH istaknuto je zadovoljstvo što je većina Općinskih i Gradskih organizacija HDZ-a BiH završilo svoje izborne aktivnosti sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora. Također, na sjednici su komentirana izvješća organizacija sa terena, a po završetku procesa, uradit će se cjelovita analiza unutarstranačkog izbornog procesa kako bi Predsjedništvo i Središnja tijela stranke izvješća usvojila, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Predsjedništvo HDZ-a BiH još jednom je istaknulo kako svi odbori moraju završiti svoje izborne skupštine u zadanim rokovima, poštujući Odluke i Naputak Predsjedništva HDZ-a BiH.

Na održanoj sjednici, Predsjedništvo je ovlastilo Predsjednika i članove Predsjedništva da se uključe u one sredine gdje to bude potrebno. Sve one organizacije HDZ-a BiH u kojima se ne budu odvijali izborni procesi sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora, Predsjedništvo će pravovremeno donijeti Odluke, te izravno informirati organizacije na koje se Odluke odnose.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.