sjednica zakazana za sutra

Predsjedništvo BiH o Izvještaju VMBiH o procesu europskih integracija

Predsjedništvo BiH o Izvještaju VMBiH o procesu europskih integracija
13.11.2017.
u 10:55
Pogledaj originalni članak

 Izvještaj Vijeća ministara BiH o aktivnostima u okviru procesa europskih integracija BiH, posebno uzimajući u obzir izvršene i preostale obaveze u vezi s pripremom odgovora na Upitnik Europske komisije, bit će razmatran sutra na sjednici Predsjedništva BiH.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o realizaciji aktivnosti u vezi s aktiviranjem Akcijskog plana za članstvo (MAP), kao i Informacija o posjeti izaslanstva Ministarstva obrane BiH Republici Austriji od 29. do 30. rujna.

Članovi Predsjedništva razmatrat će i nekoliko prijedloga odluke o prihvatanju sporazuma i određivanje potpisnika, kao što su Memorandum o razumijevanju u vezi sa zajedničkim vojnim vježbama i obukom na teritoriji članica potpisnica Američko-jadranske povelje A5 te Protokol između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ministarstva obrazovanja i znanosti Republike Makedonije o suradnji u oblasti obrazovanja.

Između ostalog, bit će razmatrani i sporazumu o suradnji između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Makedonije u procesu pristupanja Europskoj uniji te o zajmu (Projekt podrške zapošljavanju) između Bosne i Hercegovine i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.