sve mu je oprošteno!

Poruka učiteljici Ani koja je tako slatko nasmijala Facebook

Poruka učiteljici Ani koja je tako slatko nasmijala Facebook
29.12.2017.
u 19:52
Dječak iz jedne hrvatske škole svojoj učiteljici Ani napisao je poruku u kojoj joj je čestitao Božić i Novu godinu te joj se ispričao jer ju je "uvrijedio"
Pogledaj originalni članak

Iz dječjih usta znaju izaći vrlo duhovite, spontane i slatke riječi, a jednu takvu poruku koja je nasmijala Facebook učenik jedne hrvatske škole uputio je svojoj učiteljici Ani. U tekstu koji je učiteljica i ispravila dječak joj je čestitao Božić i i Novu godinu te joj se ispričao jer ju je (nenamjerno) uvrijedio.

- Učiteljice, sretan Božić i Nova godina. I puno uspjeha u 4. razredu. Oprostite što sam vam rekao da ste debeli, napisao je dječak. 

Učiteljica Ana fotografiju poruke svog dragog učenika objavila je na Facebooku, a mnogi su njome bili oduševljeni te su se slatko nasmijali, prenosi Zadovoljna.hr. 

Taman kad pomislim da me ništa više ne može iznenaditi i oduševiti u isto vrijeme... Dobio je 100 malih srca, napisala je razdragana učiteljica uz poruku i poželjela sretan Božić svima. Da se ne ljuti na svog učenika što ju je "uvrijedio", pokazala je i srcima koje je nacrtala na kraju ispravljenog teksta.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.