KAKVA IDEJA

Pogriješila sam: Susjeda i ja zamijenile smo muževe

Pogriješila sam: Susjeda i ja zamijenile smo muževe
28.01.2019.
u 20:45
Parovi su odlučili otići na zajednički, dvotjedni odmor. Bio je dogovor da jedan dan u tjednu zamijenjeni parovi imaju svoj dan, odnosno noć, bez djece. Oba para uživala su u strasti.
Pogledaj originalni članak

Možda ste pomislili da je ideja koja je pala na pamet Kay Moriarty, da sa susjedom zamijeni muža, "moderna", no istina je daleko od toga. Dogodilo se to 70-ih godina, a danas umirovljena 78-godišnja Kay žali zbog tog nesmotrenog poteza. Kaže, to joj je pogreška života.  

Naime, nakon što je pročitala jednu knjigu o samopomoći, knjigu je proslijedila i svojoj prijateljici i prvoj susjedi Riti. Kad ju je i ona pročitala, došle su na ideju da malo zamjene muževe, piše Mirror.

Kay je upoznala četiri godine starijeg supruga Roberta kada je imala 19 godina, a on 23, i nakon više godina braka u kojem su dobili dvoje djece, tražila je strast koja se u tom braku izgubila.

  Ispričala je kako je njen suprug bio jedini muškarac s kojim je imala odnose u životu i nikada ga nije prevarila. Ipak, unatoč tome, pitala se kako bi bilo spavati s nekim drugim. U braku su dobili kćer i sina koji su bili vršnjaci dviju kćeri njihovih prvih susjeda. 

Ideja o zamijeni muževa kod njezina supruga Roberta nije naišla na odobravanje, protivio se, no susjedin muž Terry želio je zamjenu. Kay je cijelu situaciju opisala u svojoj knjizi "The Husbands Next Door".

Parovi su odlučili otići na zajednički dvotjedni odmor. Bio je dogovor da jedan dan u tjednu zamijenjeni parovi imaju svoj dan, odnosno noć, bez djece. Oba para uživala su u strasti. Kada su se vratili svojim domovina, Rita i Robert rekli su svojim supružnicima da su odlučili ostati zajedno i izgraditi zajednički život te da će sva djeca živjeti s njima. Šokirana Kay nije se mogla nikom požaliti zbog srama koji je osjećala. Ostala je bez svega pa se preselila Terryju. Kći je ipak ostala s njima, kao i mlađa Terryjeva. 

Sin se udaljio od svoje majke i s njom nikada više nije imao dobar odnos, a njezina kći udaljila se od oca koji je s novom ženom otišao živjeti na drugi kraj zemlje. Iako je uživala u strastvenoj noći s Terryjem, Kay je jako nedostajao suprug Robert s kojim je imala stabilan dom. Cijeli život žali zbog odluke koju su donijeli, a s Terryjem se razvela nakon sedam godina veze. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.