Sljedeća četiri dana

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana
15.11.2015.
u 14:31
Pogledaj originalni članak

U Hercegovini će u ponedjeljak, 16. studenog biti pretežno sunčano vrijeme. U Bosni prijepodne bit će umjereno do pretežno oblačno, a u drugoj polovini dana sunčano. Vjetar će biti slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u utorak, 17. studenog bit će pretežno sunčano vrijeme.

Vjetar će biti slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva, javlja Fena.

U Hercegovini će sutra biti pretežno sunčano vrijeme. U Bosni prijepodne bit će umjereno do pretežno oblačno, a u drugoj polovini dana sunčano. Vjetar će biti slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u srijedu, 18. studenog biti će pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u središnjim i istočnim područjima Bosne će biti magle. Vjetar će biti slab, prijepodne zapadnog i jugozapadnog, poslijepodne u skretanju na istočni i jugoistočni smjer. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 11 i 17 stupnjeva.

U BiH u četvrtak, 19. studenog biti će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar će biti slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu zemlje do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 17, na jugu zemlje do 20 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.