Mostar

Plenarna sjednica Ustavnog suda BiH i konferencija za medije

Plenarna sjednica Ustavnog suda BiH i konferencija za medije
20.09.2021.
u 13:28
Pogledaj originalni članak

Ustavni sud Bosne i Hercegovine, uz podršku Programa za Zapadni Balkan Centra AIRE, u četvrtak i petak, 23. i 24. rujna 2021. godine održat će 123. plenarnu sjednicu i konferenciju za medije u Mostaru. 

Plenarna sjednica će biti održana u četvrtak, 23. rujna, u sali Županijskog suda u Mostaru, u 9.30 sati. Saopćenje sa informacijama o ključnim odlukama Ustavnog suda koje su donesene na ovoj plenarnoj sjednici Sud će objaviti na svojoj Internet-stranici po završetku sjednice.

U petak, 24. rujna, Ustavni sud BiH će održati konferenciju za medije. 

Na konferenciji će biti predstavljeni razlozi za održavanje sjednice Ustavnog suda Bosne i Hercegovine u Mostaru, rad Ustavnog suda Bosne i Hercegovine na skraćivanju rokova rješavanja predmeta, te pregled najvažnijih odluka donesenih na 123. plenarnoj sjednici. Predstavnicima medija će se obratiti i Tudor Pantiru, potpredsjednik Suda i međunarodni sudac, koji završava angažman u Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine.

Nakon predstavljanja tema konferencije predstavnici medija će imati mogućnosti dobiti odgovore i na druga pitanja u vezi sa radom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine.

Na konferenciji će govoriti: Mato Tadić, predsjednik Ustavnog suda BiH, Tudor Pantiru, Miodrag N. Simović i Mirsad Ćeman, potpredsjednici Ustavnog suda BiH, i Biljana Braithwaite, direktorica Programa za Zapadni Balkan Centra AIRE.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.