Udruga osoba s invaliditetom ZHŽ

Pjesma, ples i modna revija u svečanoj noći

Pjesma, ples i modna revija u svečanoj noći
05.12.2015.
u 07:00
Sveta misa služena je u crkvi Blažene Djevice Marije, a zatim je počelo druženje osoba s invaliditetom koje je imalo bogat program
Pogledaj originalni članak

"Sve što bi uradio za sebe, uradi za druge. Ako bi mali čin suosjećanja postao tvoja svakodnevna navika, osjećao bi se jačim i oslobođenim od svojih boli i razočaranja. Ne treba očekivati korist od velikodušnih djela, ali dobra djela te mogu dovesti do iznenađujućih nagrada." To je rekao motivacijski govornik Nik Vujičić. Iako je rođen bez ruku i nogu, njegova ljubav prema životu jača je od svakog hendikepa. Druge usrećuju i čine dobra djela i osobe s invaliditetom u ZHŽ-u koje su u svojoj večeri predstavile vještine i umijeća.

Druženje, 11. po redu, je organizirala Udruga osoba s invaliditetom ZHŽ, a nazočili su mu i članovi i prijatelji osoba s invaliditetom. Održana je i modna revija "Moje drugo ja", što je bilo posebno upečatljivo. - Cilj našeg okupljanja je skrenuti pozornost na probleme osoba s invaliditetom, te potaknuti promišljanje o vrijednostima drugih ljudi. Brojna djeca ovdje dobila su priliku pokazati kvalitete i ambicije. Različitost ne smije biti prepreka, već još veći motiv da ostvarujemo svoje želje, kazala je Zora Mikulić, predsjednica udruge.

Druženje je počelo misom u crkvi Blažene Djevice Marije. Pokrovitelj večeri bio je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, a nazočila je i ministrica ZHŽ-a Ružica Mikulić. Nazočne su do kasno u noć zabavljali poznati estradni humanitarci Ivica Bago i Zdenko Damjanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.