Udruga osoba s invaliditetom ZHŽ

Pjesma, ples i modna revija u svečanoj noći

osobesinvaliditetom_nnn_bih_04012015
05.12.2015.
u 07:00

Sveta misa služena je u crkvi Blažene Djevice Marije, a zatim je počelo druženje osoba s invaliditetom koje je imalo bogat program

"Sve što bi uradio za sebe, uradi za druge. Ako bi mali čin suosjećanja postao tvoja svakodnevna navika, osjećao bi se jačim i oslobođenim od svojih boli i razočaranja. Ne treba očekivati korist od velikodušnih djela, ali dobra djela te mogu dovesti do iznenađujućih nagrada." To je rekao motivacijski govornik Nik Vujičić. Iako je rođen bez ruku i nogu, njegova ljubav prema životu jača je od svakog hendikepa. Druge usrećuju i čine dobra djela i osobe s invaliditetom u ZHŽ-u koje su u svojoj večeri predstavile vještine i umijeća.

Druženje, 11. po redu, je organizirala Udruga osoba s invaliditetom ZHŽ, a nazočili su mu i članovi i prijatelji osoba s invaliditetom. Održana je i modna revija "Moje drugo ja", što je bilo posebno upečatljivo. - Cilj našeg okupljanja je skrenuti pozornost na probleme osoba s invaliditetom, te potaknuti promišljanje o vrijednostima drugih ljudi. Brojna djeca ovdje dobila su priliku pokazati kvalitete i ambicije. Različitost ne smije biti prepreka, već još veći motiv da ostvarujemo svoje želje, kazala je Zora Mikulić, predsjednica udruge.

Druženje je počelo misom u crkvi Blažene Djevice Marije. Pokrovitelj večeri bio je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, a nazočila je i ministrica ZHŽ-a Ružica Mikulić. Nazočne su do kasno u noć zabavljali poznati estradni humanitarci Ivica Bago i Zdenko Damjanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije