GROZAN SLUČAJ

Otac djevojke koju su ubili morski psi progovorio o cijelom užasnom događaju

Otac djevojke koju su ubili morski psi progovorio o cijelom užasnom događaju
08.08.2019.
u 16:00
Tragedija koja se nedavno dogodila prva je takva u posljednjih deset godina na Bahamima, a tata je sada odlučio sve ispričati
Pogledaj originalni članak

Jordan Lindsay (21) rastrgali su morski psi dok je plivala na Bahamima prije dva mjeseca, a priča je sada dobila nove detalje. Otac je progovorio otvoreno o svemu u emisiji 'Good Morning America', piše The Sun. 

Napala su je tri morska psa, a u bolnici je proglašena mrtvom. Otac je za nesreću okrivio turističku agenciju koja je organizirala plivanje sa svinjama tijekom kojeg je djevojka i napadnuta.  

 

 

Tata Michael rekao je kako je njegova kćer svim snagama pokušala pobjeći od morskih psa, iako joj je desna ruka bila odgrizena. On je u blizini hranio svinje, a opisao je kako je sve izgledalo: "Moja žena Kami je čula kako netko viče 'mama' i okrenula se da pogleda o čemu se radi. Mislila je kako oko nje plivaju dupini. Vikala je da pliva prema njoj, a tek onda je shvatila da su joj morski psi rastrgali ruku. Počela je plivati prema mami, ali onda joj je drugi morski pas odgrizao nogu."  

Mama je čak pokušala udariti morske pse i odvukla je kćer do stijene, a Jordan je na kraju umrla na njezinim rukama. Obitelj želi da se osigura veća sigurnost svim roniteljima na otoku, kako se ne bi ovako nešto ponovilo. 

Ovaj napad je bio prvi takav u posljednjih deset godina. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.