imovina i dalje neosigurana

Osiguranje košta koliko i rezervoar

Osiguranje košta koliko i rezervoar
27.05.2019.
u 07:51
Pogledaj originalni članak

- Cijena osiguranja stana ili kuće na godišnjoj razini u prosjeku iznosi otprilike koliko i jedan rezervoar goriva, a cijena police životnog osiguranja za razdoblje od godinu dana približna je vrijednosti jedne šalice kave dnevno - poručili su jučer predstavnici Udruge društava za osiguranje u Federaciji BiH. Ovi podaci, ističu, pokazuju da je, po pitanju ugovaranja osiguranja, zapravo važnije postojanja svijesti o važnosti osiguranja od financijskih mogućnosti ljudi da se osiguraju.

Kako ističu, unatoč poplavama i drugim rizicima, imovina ogromne vrijednosti u vlasništvu građana i institucija ili kompanija u BiH i dalje je neosigurana. Udruga je pokrenula i kampanju “Ne riskiraj, profitiraj!”, kojom žele utjecati na promjenu stavova građana i menadžera poduzeća u smjeru razvijanja svijesti o potrebi da se osigura imovina i život u BiH.

“Naša namjera je da u ovoj kampanji skrenemo pozornost, naročito mlađoj populaciji stanovništva, na važnost razmišljanja o vlastitoj budućnosti u kontekstu zaštite od nepredviđenih događaja na čije posljedice kao pojedinci ne možemo utjecati”, naglasila je Sabina Mujanović, predsjednica Skupštine ove Udruge.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.