KAKO JE TO MOGUĆE?

Neobičan slučaj: Bebe blizanci ne dijele rođendan, ali ni horoskopski znak

Neobičan slučaj: Bebe blizanci ne dijele rođendan, ali ni horoskopski znak
17.03.2021.
u 13:47
Pogledaj originalni članak

Bračni par Chelin, Chriss (34) i Jess (31) godinama su pokušavali dobiti djecu, a prvu djevojčicu Aydu (2) dobili su umjetnom oplodnjom. Želja im je bila imati još djece, ali po liječničkim prognozama to je bilo gotovo nemoguće jer je Jess već u ranim dvadesetima imala jajašca poput žene u četrdesetima, pa su se počeli miriti s tom činjenicom.

Malo je reći da su doživjeli šok kada su saznali da je Jess ostala trudna - i to prirodnim putem. Da cijela stvar bude još veći blagoslov, brzo su saznali da nosi blizance!

"Bila sam uzbuđena i oduševljena kada smo shvatili da nosim blizance. Nisam mogla vjerovati da je to istina sve dok se nisu rodili. Zahvalna sam i sretna, to su naša mala čuda. Mislili smo da nećemo nikada dobiti još djece nakon Ayde, ali imamo još dva dječaka i presretna sam što će svi troje odrastati zajedno", kaže majka iz New Yorka i dodaje da je jako smiješno kada ljudima kažu da blizanci ne dijele datum rođenja.

Maleni Eric rodio se 19. siječnja i 23:52, a njegov brat Albert deset minuta kasnije, 2. siječnja u 00:02.  Osim što ne dijele rođendan, Eric i Albert nisu ni istog horoskopskog znaka - Eric je Jarac, a Albert Vodenjak, prenosi The Sun. Razlikuju se i izgledom jer su dvojajčani, pa tako Eric nalikuje ocu, a Albert majci. Ljudi su uvijek zbunjeni kada Jess kaže kako su dječaci blizanci, ali ima toliko razlika među njima.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.