Pojačan promet vozila

Na granici u Doljanima čeka se 2,5 sata

Na granici u Doljanima čeka se 2,5 sata
01.08.2015.
u 15:54
Na graničnom prelazu Doljani se čeka 2,5 sata, dok su zadržavanja između pola sata i sat i pol na graničnim prelazima Bosanska Gradiška, Prisika, Kamensko, Ivanica, Velika Kladuša.
Pogledaj originalni članak

Na većini graničnih prelaza u BiH pojačan je promet vozila, pa su zadržavanja na nekim prelazima višesatna. Najveće gužve u prometu zabilježene su na graničnom prelazu Doljani, gdje vozači na ulazu u Hrvatsku čekaju dva i pol sata.

„Zadržavanja između pola sata i sat i pol prisutna su i na graničnim prelazima Bosanska Gradiška, Prisika, Kamensko, Ivanica, Velika Kladuša“, priopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK) u izvješću od 13:30 sati.

Na području BiH danas je dobra prohodnost većine putnih pravaca ali i pojačana frekvencija vozila, istaknuli su iz BIHAMK-a.

„Na autoputu A-1 prometuje se neometano i bez izvanrednih ograničenja. Manja zadržavanja na drugim magistralnim putevima u BiH prisutna su zbog radova na putevima ili zbog pojačane frekvencije vozila prema Jadranu“, ističu u BIHAMK-u. 

Navode i da će u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, radi potreba snimanja dugometražnog igranog filma “Ključ” u razdoblju od 26. srpnja do 19. kolovoza 2015., dolaziti će do kraćih obustava prometa (od 3 do 5 minuta) u ulicama Branilaca Sarajeva, Maršala Tita, Hamze Hume, Muse Ćazima Ćatića, Ćemaluša, Niže banje, Mehmeda Spahe, Valtera Perića, Dalmatinska, Petrakijina, Branislava Đurđeva, Čekaluša, Kundurdžiluk i Ferhadija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.