prijedor

Muškarac prosvjedovao s povezom preko očiju i trakom na ustima

Foto: Borislav Radovanović Blog
Muškarac prosvjedovao s povezom preko očiju i trakom na ustima
30.09.2016.
u 16:44
Muškarac je prosvjedovao s crnom maramom zavezanom preko očiju, ljepljivom trakom na ustima, bodljikavom žicom oko ruku, te „metom“ na grudima s natpisom „ovo je logor“
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici CJS Prijedor jučer su uhitili muškarca B.R. (1970.) iz Prijedora, zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. B.R. je zaposlen kao državni službenik u CJS Prijedor, a kako se navodi u priopćenju, jučer je od 12.45 do 13.50 sati, prosvjedovao ispred zgrade tog centra, s crnom maramom zavezanom preko očiju, ljepljivom trakom na ustima, bodljikavom žicom oko ruku, te „metom“ na grudima s natpisom „ovo je logor“, izražavajući na taj način nezadovoljstvo svojim statusom u Ministrastvu unutarnjih poslova RS, javlja Fena. 

U priopćenju se tvrdi da je oko 14 sati, bez prethodne najave, nasilno ušao u ured načelnika Centra, koga je vrijeđao, prijetio da će ga ubiti i tjelesno ozlijediti. 

-U daljnjem napadu je spriječen interevencijom prisutnog policijskog službenika - navodi se u priopćenju CJS Prijedor. Nakon uhićenja prevezen je i zadržan na odjelu neurophijatrije bolnice Prijedor.

Iz prijedorske policije su naveli kako su došli do saznanja da je B.R. putem interneta nastavio upućivati ozbiljne prijetnje pripadnicima MUP-a Republike Srpske.

O preduzetim aktivnostima obavješten je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se prema B.R. poduzmu sve potrebene mjere i radnje u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku.

Iz CJS Prijedor dodaju da se „B.R., u prethodnom razdoblju dva puta liječen na odjelu neuropsihijatrije bolnice Prijedor, a svojim javnim istupanjima je više puta povrijedio ugled i narušio čast MUP-a RS, jer je putem interneta vrijeđao i iznosio laži i neistine o dužnosnicima zakonodavne i izvršne vlasti RS-a, najvišim rukovoditeljima MMUP-a, kao i rukovoditeljima CJS Prijedor“.

Neslužbeno, radi se o Borislavu Radovanoviću na čijem blogu je njegova majka napisala da je jučer, ispred CJS Prijedor izvodio performans, a da je u isto vrijeme pred njihovu kuću došlo policijsko vozilo. Raspitivali su se o Radovanoviću, o čemu ga je obavijestila supruga.

Radovanović je potom tražio objašnjenje zašto mu maltretiraju obitelj, te da ga je, kako se tvrdi, jedan načelnikov "pratitelj" fizički napao.

- Kad je Borislav pozvao tužiteljstvo i javio napad, njegovi bajni šefovi su izmislili da je on nekog napao i uhitili ga - stoji na blogu ovog policajca, čija je majka Rora Marić napisala i da „strahuju za njegov život“.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.