sastanak

Marinko Čavara primio izaslanstvo iz općine Jajce

Marinko Čavara primio izaslanstvo iz općine Jajce
26.03.2019.
u 16:04
Predsjednik Federacije BiH izrazio je spremnost za nastavak dobre suradnje i potporu u realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem stanju u općini Jajce
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je danas u Sarajevu izaslanstvo iz općine Jajce, u kojem su bili: predsjedatelj Općinskog vijeća Jajce i predsjednik OO HDZ-a BiH Jajce Ivo Šimunović, zastupnik u Saboru ŽSB i predsjednik Skupštine Udruge vitezova kraljevskog grada Jajca Marko Saraf, v.d. ravnateljica Osnovne škole „13. Rujan“ Iva Ladan, predsjednik Udruge „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“ Anto Žunić i predsjednica OO Mladeži HDZ-a BiH Jajce Ella Bojčetić.

Predsjedatelj Općinskog vijeća Jajce Ivo Šimunović informirao je Predsjednika Federacije BiH o aktualnom društvenom, političkom i ekonomskom stanju u općini Jajce, te zahvalio na kontinuiranoj potpori u realizaciji projekata koji su od velikog značaja za općinu Jajce.

Tijekom sastanka bilo je riječi i o radu novoosnovane Udruge vitezova kraljevskog grada Jajca i Udruge „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“, te o projektu izgradnje športske dvorane O.Š. „13. Rujan“ čija realizacija je neophodna i potrebna prvenstveno učenicima ove školske ustanove.

Predsjednik Federacije BiH izrazio je spremnost za nastavak dobre suradnje i potporu u realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem stanju u općini Jajce, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.