Popularni klub s Pecare i ove je godine organizirao i održao tradicionalnu Plavu noć

Kraljević: Ambicija nam je biti uvijek u vrhu, izlaziti u Europu

Kraljević: Ambicija nam je biti uvijek u vrhu, izlaziti u Europu
03.03.2022.
u 16:59
Pogledaj originalni članak

U svadbenom salonu "La viva" u utorak navečer održana je tradicionalna i glamurozna Plava noć Nogometnog kluba Široki Brijeg, piše Večernji list BiH.

Veliki broj uzvanika

Nazočilo je službeno 380, neslužbeno preko 400 uzvanika i gostiju. Bili su tu bivši nogometaši svih generacija kluba - stalnog "stanovnika" Premijer lige od njezine uspostave, kluba koji je blizu 20 puta izlazio u Uefina europska natjecanja, kluba koji je dva puta osvojio naslov prvaka BiH i tri puta osvajao Kup BiH, te osvojio pet naslova prvaka Herceg – Bosne, i postizao brojne druge zapažene rezultate. Na bogatoj večeri viđeni su mnogi širokobriješki prijatelji kluba - gospodarstvenici i sponzori, politički dužnosnici kao Bariša Čolak, Denis Lasić, Zdenko Ćosić, (grado)načelnici Ljubuškog, Gruda, Tomislavgrada, Posušja, Čapljine... Naravno, i ravnatelj KBC Mostar, dr. Ante Kvesić, županijski i federalni nogometni i ini dužnosnici, počasni građanin Širokog Brijega i "stvaratelj" GNK Dinama Zdravko Mamić, predstavnici branitelja, crkveni dostojanstvenici,vjerni navijači Škripari, predstavnici medija, te prijatelji iz Posušja, Mostara, Gruda, Čitluka, Međugorja, Čapljine i Ljubuškog, čelnici susjednih nogometnih klubova Zrinjskog, Posušja, GOŠK-a, Tomislava, Čapljine... Naravno, na večeri su bili i aktualni nogometaši NK Široki Brijeg i njihovi treneri iz prve momčadi i Škole nogometa, kao i nogometašice Ženskog nogometnog kluba Široki Brijeg – članice ženske Premijer lige. Ovaj je put zbog obveza u Zagrebu izostao Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, koji je poslao poruku i zaželio da NK Široki Brijeg i u ovoj sezoni postigne što bolje rezultate i ostvari sve svoje sportske ciljeve.

Klubu potreban veliki novac

Rezultati ovog velikog skupa i druženja tek se trebaju objelodaniti, prije svega financijski, jer klubu su za normalno poslovanje potrebiti ni baš mali novci...

- Vidim naše gospodarstvenike i sponzore, ljude iz politike, crkve... Svima hvala na pomoći koju pružaju klubu. Naši su gospodarstvenici najvažnija karika. Molim ih da i dalje pomažu NK Široki Brijeg, ali i drugim klubovima u gradu. Naše su ambicije uvijek iste: biti u vrhu bh nogometa, po mogućnosti osvajati naslove i svake godine izaći u Europu. Do sada smo to uspijevali, nadam se ida ćemo i ubuduće. Velika vam hvala svima! Hvala i na pomoći i našem počasnom građaninu Zdravku Mamiću, kazao je Miro Kraljević, čelnik kluba s Pecare.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.