Španjolska La Liga

Kraljevi se vratili na travnjak: Pogledajte majstorije Luke Modrića i društva nakon dva mjeseca stanke

Kraljevi se vratili na travnjak: Pogledajte majstorije Luke Modrića i društva nakon dva mjeseca stanke
22.05.2020.
u 17:14
Pogledaj originalni članak

Prema najnovijim informacijama, španjolska La Liga bi se trebala nastaviti 19. lipnja.  

Ta je vijest objavljena u radijskoj emisiji El Partizado de COPE nakon sinoćnjeg sastanka vodstva lige i klubova, koji je potrajao do sitnih sati.

Iako su se pojedini igrači, pogotovo u engleskoj Premier ligi, usprotivili ideji da se započne s treninzima, u Španjolskoj nema takvih slučajeva, već su nogometaši jedva dočekali treniranje u skupinama na otvorenom.

Klubovi La Lige su ovog tjedna počeli s treninzima, naravno uz određene mjere. Tako je kod većine klubova pravilo da istovremeno na terenu može biti 14 igrača, a u gradovima s velikim brojem stanovnika; Madridu i Barceloni limit je 10 igrača. No, na snimkama s treninga Real Madrida se vidi kako je prisustvovalo i više igrača.

Najtrofejniji klub svijeta je jučer odradio svoj četvrti grupni trening, a nogometaše kraljevskog kluba je posjetio i predsjednik Florentino Perez.

Luka Modrić i društvo su u laganom ritmu igrali glavometa i nogotenisa, a iako se još uvijek nije krenulo s ozbiljnijim treninzima, viđeni su neki atraktivni potezi. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.