prijem u Gradskoj vijećnici

Kordić uputio čestitke Lani Pudar i uručio priznanje za sjajan rezultat

Kordić uputio čestitke Lani Pudar i uručio priznanje za sjajan rezultat
16.03.2021.
u 15:13
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Mostara dr. sc. Mario Kordić primio je danas u Gradskoj vijećnici Lanu Pudar, mladu plivačicu koja je isplivala Olimpijsku A normu u plivanju, disciplina 100 metara delfin, za predstojeće olimpijske igre u Tokiju.

U ime Grada Mostara i svoje osobno gradonačelnik dr. Kordić uputio je čestitke Lani Pudar i uručio priznanje za sjajan rezultat koji je ostvarila te time promovirala i plivanje kao sport i Grad Mostar, te joj zaželio da se što bolje pripremi za olimpijski nastup.
Naglasio je kako je ona kao i svi uspješni sportaši zaslužuju potporu grada i šire društvene zajednice, a za njezin uspjeh i odlazak na Olimpijske igre u Japan grad će i konkretno financijski podržati.

Ono što je važno, istaknuo je gradonačelnik, jest da se mladima i nadarenima trebaju stvoriti uvjete za bavljenje sportom i izgraditi sportsku infrastrukturu, a ono što svakako treba sagraditi jeste sportska dvorana i da Mostar u budućnosti ima i olimpijski bazen.

Čestitke Lani uputio je i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić.

Prijemu u Gradskoj vijećnici bili su nazočni predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara i Kluba vodenih sportova „Orka“ iz Mostara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.