sarajevo

Kemal Kozarić preuzeo funkciju dekana Ekonomskog fakulteta

Kemal Kozarić preuzeo funkciju dekana Ekonomskog fakulteta
01.09.2016.
u 15:04
Pogledaj originalni članak

Danas je na Ekonomskom fakultetu sarajevskog sveučilišta funkciju dekana preuzeo prof. dr. Kemal Kozarić. Nakon četverogodišnjeg mandata prof. dr. Željka Šaina, dr. Kozarić je izabran za mandatno razdoblje 2016/17 – 2019/20 akademske godine.

“U narednom razdoblju, Dekan i ostali članovi Uprave, nastavno i administrativno osoblje, osigurat će da EFSA postane prvi izbor za upisnike na prvi, drugi i treći ciklus studija iz oblasti poslovnih i ekonomskih znanosti. Kao Dekan, nastojat ću osigurati viši kvalitet nastave i izvannastavnih aktivnosti, održavanje postojećih i stjecanje novih akreditacija, osigurati veći broja prilika za međunarodnu mobilnost studenata, te jačanje veza s poslovnom zajednicom. Stalna komunikacija s potencijalnim, sadašnjim i nekadašnjim studentima bit će jedan od prioriteta“,  istaknuo je profesor Kozarić u okviru svoje vizije rada Fakulteta u mandatnom razdoblju, priopćeno je s Ekonomskog fakulteta. 

Profesor Kozarić, trenutno u zvanju izvandrednog profesora, član je Katedre za financije EFSA. U proteklom razdoblju vršio je dužnost nekoliko istaknutih funkcija: bio je guverner Centralne banke BiH, Ministar financija Sarajevske županije, predsjednik Upravnog odbora Agencije za osiguranje depozita BiH i dr.

Novo rukovodstvo Fakulteta, na čelu s dekanom prof. dr. Kemalom Kozarićem, nastavit će put unapređenja, modernizacije i internacionalizacije ove institucije, s posebnim fokusom na povećanu mobilnost studenata, akademskog i administrativnog osoblja, ističe se u priopćenju. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.