izrazio sućut

Jandroković: Odlaskom Grbešića poslovna zajednica ostala je bez jednog od najvažnijih ljudi

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Jandroković: Odlaskom Grbešića poslovna zajednica ostala je bez jednog od najvažnijih ljudi
23.08.2022.
u 19:12
"Iako poslovno uspješan i prepoznatljiv, ostao je samozatajna i nenametljiva osoba koja nije zaboravljala širu zajednicu rado pomažući različite društvene, športske i humanitarne aktivnosti", rekao je Jandroković
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković izrazio je sućut obitelji, prijateljima i kolegama Mirka Grbešića koji je umro u utorak u 62. godini života, istaknuvši kako će ga javnost pamtiti kao jednog od najistaknutijih poduzetnika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

"Svojim bogatim poslovnim iskustvom, znanjem i sposobnošću uspješno je vodio i unaprijedio neke od vodećih tvrtki na tržištu koje zapošljavaju velik broj ljudi. Iako poslovno uspješan i prepoznatljiv, ostao je samozatajna i nenametljiva osoba koja nije zaboravljala širu zajednicu rado pomažući različite društvene, športske i humanitarne aktivnosti", rekao je Jandroković, prenosi Hina.

Odlaskom Grbešića hrvatska poslovna zajednica ostala je bez jednog od svojih najvažnijih ljudi. Stoga još jednom izražavam iskrenu sućut svim prijateljima, kolegama i suradnicima, a ponajprije obitelji kojoj će zasigurno najviše nedostajati, istaknuo je Jandroković u svoje osobno i uime Sabora.

Grbešić je umro u Mostaru nakon teške bolesti. Bio je vlasnik Brodomerkura, Saponije, Koestlina, Kandita, tržnog centra Mepas Malla u Mostaru, prodajnog centra SMT i niza drugih kompanija.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.