prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas
10.06.2017.
u 07:58
Danas se očekuje umjereno povećanje oblačnosti sa zapada koje će preći preko Bosne i Hercegovine. U poslijepodnevnim i večernjim satima očekuju se lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Tijekom noći bit će pretežno oblačno vrijeme.
Pogledaj originalni članak

Vjetar će biti slab do umjerene jačine, sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, a na jugu od 14 do 18 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 24 i 30 stupnjeva.

U Sarajevu će prevladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslijepodne i u večernjim satima na području grada i okoline mogući su pljuskovi. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 10 stepeni, a najviša dnevna oko 26 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini danas je sunčano.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 9 stupnjeva, Ivan-sedlo i Sokolac 20, Srebrenica 22, Bugojno, Kupres i Sarajevo 23, Gradačac, Livno i Tuzla 24, Bihać, Jajce i Neum 25, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Sanski Most i Zenica 26, Banja Luka, Drvar i Trebinje 27, Grude i Široki Brijeg 28 i Mostar i Stolac 29 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.