Otac stradalog Davida

Dragičević: Sin mi je silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju

Dragičević: Sin mi je silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju
14.09.2018.
u 17:16
Pogledaj originalni članak

Otac smrtno stradalog Davida Dragičevića, Davor Dragičević, danas se obratio javnosti i prikazao videomaterijal u kojem tvrdi da se dokazuje sve što je govorio u proteklih šest mjeseci.

"Moj sin je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju s jasnom porukom nalogodavaca što se sve može dogoditi svima tko bude protiv njih. Ja sam borac VRS, ratni vojni invalid i poruka svima na vlasti: Ja nisam rušitelj RS, ja sam je stvarao ali ne želim živjeti u ovakvoj državi, sustavu i koji zataškavaju ubojstvo djeteta od 21 godinu", kazao je Dragičević, prenosi N1.

Dodao je da je "stvarao ovu državu, a onu mu je ubila dijete".

"Ja sam stvorio ovu državu, a ona mi je ubila dijete. Svjestan sam da će na mene biti sve veći pritisak kako se bliže izbori. Oni mene i grupu "Pravda za Davida" žele predstaviti kao da smo ubojice, narkodileri. Mi smo obični ljudi koji želimo živjeti ovdje i ostati radi naše djece, pa i radi nas samih", ističe i dodaje:

"Ovdje ćete vidjeti slike i videomaterijal koji ja gledam šest mjeseci i gledam svoje rasporeno dijete. Meni možete postaviti sve i jedno pitanje nakon ovoga, nemojte se ustručavati".

"Sve što su iznijeli je laž, nijednu činjenicu nisu iznijeli", kazao je Dragičević.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.