Britanski veleposlanik Ferguson posjetio predsjedavajućeg Vijeća ministara Bevandu

Dobru bilateralnu suradnju između Velike Britanije i BiH nastaviti i u budućnosti

Dobru bilateralnu suradnju između Velike Britanije i BiH nastaviti i u budućnosti
03.09.2014.
u 17:41
Sugovornici su se usuglasili da je BiH zemlja s ogromnim potencijalom, kako prirodnim resursima tako i mladim ljudima
Pogledaj originalni članak

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda primio je u nastupnu posjetu veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Edwarda Fergusona, te mu poželio dobrodošlicu i uspjeh u obavljanju posla. 

On je rekao da je dosadašnja suradnja bila otvorena i iskrena i izrazio očekivanje da će dobra bilateralna suradnja biti nastavljena u idućem razdoblju.

Ferguson je izrazio zadovoljstvo dolaskom u BiH naglasivši da su dobri odnosi važni za unaprjeđenje političke i ekonomske suradnje, te da su ekonomske reforme važne za napredak države. 

Sugovornici su se usuglasili da je BiH zemlja s ogromnim potencijalom, kako prirodnim resursima tako i mladim ljudima koji su bezbroj puta pokazali da znaju i mogu raditi. 

Zbog te su činjenice istaknuli važnost poticanja privatnog sektora i značaj kreiranja programa za samozapošljavanje. 

Predsjedavajući Bevanda upoznao je veleposlanika Fergusona o zaključcima nedavno održanog sastanka šefova vlada zapadnog Balkana, koji je održan u Berlinu na poziv njemačke kancelarke Angele Merkel, kao i o posljedicama nedavnih katastrofalnih poplava i klizišta u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JM
jezero-matica
20:03 04.09.2014.

Boze nas sacuvaj od engleske sporke politike!